Beste bezoeker,

Meer dan een kwarteeuw al is Immo Albatros dé vastgoedpartner van veel inwoners, tweedeverblijvers en vakantiegangers in en rond De Panne.
Hier huist een enthousiast team dat er elke dag voor gaat.

Een woning kopen, verkopen, huren of verhuren: we maken er een erezaak van om elk dossier vlot en zorgeloos te begeleiden. Van a tot z en… met het puntje op de i! Jij de lusten, wij de lasten.

Contacteer ons

Een gemoedelijke en tegelijk zeer professionele aanpak: daar staan we voor. Kennismaken? Zeer graag. Bel ons vandaag nog op 058 41 08 08, maak een afspraak per mail naar info@immoalbatros.be of… spring eens binnen op kantoor.
De koffie staat klaar.


Wedden dat het klikt?Panden in de kijker


PROJECT WOONWIJK ZOETWATERLANDE


KWALITATIEF EN BETAALBAAR WONEN AAN DE WESTKUST

Groen genesteld, maar vlakbij alles. Kwalitatief, maar betaalbaar. Comfortabel, maar energiezuinig. Strak gevormd, maar heel gezellig. Maak kennis met Woonwijk Zoetwaterlande: een splinternieuwe, gemoedelijke buurt waar het leven zoet is. In de wijk zijn in totaal 41 piekfijne woningen met alle comfort te koop. Bovendien komen de woningen in aanmerking voor een verlaagd btw- tarief van 6% ipv 21%. En dat scheelt een flinke slok op de borrel. Betaalbaar wonen aan de Westkust? Jazeker!

MEER INFO

Medewerker syndic ~ Administratie & technisch beheer

Als administratief medewerker ondersteun je onze syndicbeheerster in alle handelingen met betrekking tot het dagelijks beheer van de gemeenschappelijke delen van een gebouw (syndicus-beheer). Je werkt nauw samen met de beheerster en je ondersteunt deze bij het syndic-beheer van de gebouwen waarvan de beheerster de eindverantwoordelijkheid heeft. De administratieve ondersteuning bevat geen boekhouding.

Verder neem je het volledige luik 'technisch beheer' voor je rekening:

  • Laten herstellen van occasionele defecten (leveranciers aanspreken / offertes voor herstellingen opvragen,...).
  • Schadedossiers behandelen van A tot Z : eigenaars ontvangen, de schade ter plaatse vaststellen, verdere stappen ondernemen en opvolgen.
  • Opvolging van gestemde werken.
  • Doorsturen liftverslagen aan de onderhoudsfirma’s.
  • ...

Volledige job omschrijving?
Klik hier!Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 510394 (Erkend in België)
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)